27 Aralık 2008 Cumartesi

Erkeklere Burçlarına Göre Davranın

KOÇ ERKEĞİ: Ona hazır lokma olmayın, uğraştırın, peşinizden koşturun. Her zaman seksi görünün. Ne dediğinizi bilin lider ruhlu davranın. Onunla başedebilecek kadını sever.
BOĞA ERKEĞİ: Akıllı, bakımlı, hanımefendi olun, hafif seksapele hayır demeyecektir. Bırakın sanatsal konuşmalarını rahatça yapabilsin sizde ilgi alanlarını biraz araştırın.
İKİZLER ERKEĞİ: Seksi, spor, bakımsız,bakımlı ama mutlaka akıllı kadını sever.Eğlenceli olmaya hızlı hareket etmeye dikkat edin. Yoksa siz start alana kadar o çoktan tatile çıkmıştır.
YENGEÇ ERKEĞİ: Akıllı, zarif, duygusal, sevgi dolu, şefkatli, heryerde destek olan alttan alan kadını sever. İnatçı, sabırsız ve maymun iştahlı iseniz aşkınız çok sürmez uzak durun.
ASLAN ERKEĞİ: Gösterişli, bakımlı, trendy, abartılı, karizmatik yanında gururla taşıyabileceği, havasını atabileceği kadınları sever. Hemen alışverişe çıkın ve kuaförünüze uğrayın.
BAŞAK ERKEĞİ: Bakımlı, hanımefendi, sıcak, düz, abartısız kadınları sever. İddialı, iddiacı ve inatçı iseniz meydan savaşına hazır olun ve bilin ki ufukta zafer görünmüyor.
TERAZİ ERKEĞİ: Güzel, estetik, bakımlı, akıllı, entellektüel, sevgi dolu, sevgisini gösteren kadın ideal kadını. Sporcu, Sorbonne mezunu iseniz ve Afrodit'e benziyorsanız durmayın harekete geçin.
AKREP ERKEĞİ: Seksi, ateşli, itaate hazır, vefalı, özverili, bilgili mitolojik kadın tipi ilgisini çeker. Çok para harcayan, abartılı bir kadınsanız geçireceğiniz iki günün keyfini çıkarın çünkü çok uzun sürmeyecek.
YAY ERKEĞİ: Onu eğlendirin, güldürün, gezdirin, aklını meşgul edin, şaka yapın. Asla yalan söylemeyin, asla oyun oynamayın. Sadace iki tüyo, dürüst ve eğlenceli kadını sever.
OĞLAK ERKEĞİ: Vefalı, bilgili, illede özverili mutlaka özverili, duyarlı, şevkatli, dürüst, planlı dayanıklı kadını sever. Zordur ama Oğlak a değer.
KOVA ERKEĞİ: Uçuk, akıllı, entellektüel, trendy hatta tuhaf, merak uyandıran, hümanist, dünyadaki gelişmelere duyarlı, eğlenceli, teknolojiye yatkınsanız, tamam, Kova'yı kaptınız.
BALIK ERKEĞİ: Güzel, bakımlı, estetik, gözleri parlayan, şevkatli, sevgisini vermeye hazır, trendy, kültürlü kadın ideal kadınıdır. Onu her zaman kollayacak, destek olacaksanız, o da sizinle olacak.

Hiç yorum yok: